🙂

below are comments from prev blog:

misssaffaa
Submitted on 2008/07/23 at 9:10pm
kak ruby,
salam..akak cayang..
hehe..time kacih sbb tegur…dah buat dah..
dah ada rentak ye?apa lagi,kite moonlite dance jom..hehe

alamak..raudhah ni mybe 360deg upside down dgn sepupu akak kot..hehe

kak ruby
Submitted on 2008/07/23 at 2:07pm
Salam miss saffaa,

kak ruby kelam kabut je cari bab… kalau dapat, boleh tak buatkan link bab ke bab. Ya, ampun… byk songgeh pulak kita ni. terus menulis ye… cerita ni dah ada flow. kak ruby dah mula dapat rentaknya.

*p/s: satu lagi, raudhah tu pun nama sepupu akak tau… hehehe. lemah lembut orgnye… harap raudhah ni pun begitu