~END~

Phew!

Alhamdulillah ala kulli hal..

Saya nak habiskan cerita ni setakat ni boleh?

Kalau tak boleh pun,terpaksa habiskan juga kan..

=P

Maaf salah silap..

Sebarang kritikan dan kutukan,saya terima dengan lapang dada.

Boleh emel atau tinggalkan komen.


To all silent readers..

Terima kasih sebab sudi baca cerita yang entah hape-hape ni.


To Kak Ruby,

Nanti kita ym lah..senang sikit ceritanya.(Gaya macam ada komplot je)


To Kak Khairyn,Aqin,Aminah,Dib,Nish,Mata_ku,Faizah,Ummu,

Your comments bloom my heart.


below are comments from prev blog:

bulan hijau

Submitted on 2009/06/21 at 8:50am
abes da??

taknak sambung??

misssaffaa
Submitted on 2009/06/08 at 2:56pm
w,
salam.sambung? hehehe…
no comment.
as He planned maybe.
Mana tau kalau-kalau terus jadi buku ke?
erk…cam ’sebuah harapan’ yang masih jadi harapan aje bunyinya…

enjoy reading

w

Submitted on 2009/05/20 at 12:02pm

salam.baru baca cerita sis yg dah lama ni

hehe
bila nak sambung? harap boleh sambung sbb cerita sgt menarik

misssaffaa
Submitted on 2008/12/30 at 11:14am
faizah,
maaflah..terpaksa berhenti sementara waktu..
tapi,sambungannya..Wallahualam akan ada ke tidak..hehehe

aqin,
sambunglah cerita aqin.Saya jadi pembaca setia okey..cerita baru entah bila nak muncul tak tahu lagi..

mata-ku,
apa kata kalau buat ending sendiri..best tak idea ni?(hehehe..gelak kejam..)
kalau cerita ni dibukukan..ada ke orang nak beli agak-agak? =P takut jugak tersadai ke kat kedai..huhuhu..

mata-ku

Submitted on 2008/12/30 at 3:32am
ala cerita ni tergantung la…

mana bole habis setakat ni aje… sambung la lagi…plz!!!!!!!!!!!!!!

emmmmm cerita ni akan dibukukan ke?

semoga sentiasa didalam keredhaan Allah Taala n sukses dlm dunia penulisan n pelajaran….

AQiN

Submitted on 2008/12/29 at 8:41pm
betul tu.. tak bleh end lagi sebab belum habis.. hehe..

apa pun, tak sabar nak tunggu cerita baru..

=)

faizah
Submitted on 2008/12/28 at 5:48am
Saya nak habiskan cerita ni setakat ni boleh?

xbleh…sbb x end lagilah..huhu