Tanpa sedar, satu senyuman tersungging di bibir. Indahnya zaman itu….

~to be continued~

 


 

Ni entah cerita tak tau muncul dari mana. Haha.😛 Sebab CM dah kena road block kot.

(Tapi jangan mengharap cerita ni ‘aktif’ pulak. Memang saya tengah dormant ni :P)

Rindu kampung tiba-tiba….

Sekarang musim hujan kan, jaga diri. Kalau nak main air banjir pun, mainlah yang takat-takat lutut tu aje.😛

Huwaaa😦 nak makan ubi kayu rebus cicah gula, minum air kopi pekat nenek. Ubi kayu pun dah mahal kan sekarang ni?

Rindu nak tengok dance in the rain. Rindu nak borak-borak dengan nenek.

Alahai… kenapa tetiba kampung-sick ni?😛