Inang-inang nenek buat saiznya dua kali ganda inang-inang dalam plastik tu. Dan inang-inang nenek lebih sedap… sebab nenek buat untuk Misa dengan penuh kasih sayang .😀

~to be continued~

p/s:

Inang-inang dalam plastik ni boleh beli dekat pasar/pasar malam. Untuk orang yang ‘melencong’ ke Melaka, dekat Dataran Bandar Hilir yang ada Kota A Famosa, setentang Mahkota Parade (detailnya description :P) pun banyak je jual. Tapi… mahal!😛  (Aih… rasa macam nak makan inang-inang la pulak… tak ada orang nak menggoreng dengan penuh kasih sayang ke untuk saya😦 . Ahaks!)

Enjoy reading. Buat bekal masa bosan (beria macam ramai orang baca je :P). Lepas ni… tak tahu bila pulak boleh update blog. Life’s getting tougher(haha… mana ada benda senang kan. Makan pun nak kena usaha suap jugak :D). Insya-Allah, ada masa lapang dan tukang taipnya rajin, ada la update. Doakan saya.🙂